tsík sanya 2013.05.05. 19:01

A Palkóról írják

A 2013. április 19-i bemutató óta már jó pár cikk született a Palkóról, ezekből szemezgetünk most.

Győri Hanna a Pagony oldalán Nem mindennapi hősök címmel írt a Palkóról.

"A Palkó Lenka párdarabja: azt meséli el, hogy kicsoda Palkó, az elálló fülű, szemüveges, vékonydongájú kisfiú, akivel Lenka az előző kötet végén találkozik. Már eleve az ötlet nagyon jó: mint egy romantikus filmben, visszapörgetjük az időt, és megtudjuk, mi volt előtte, ki a másik."

http://www.pagony.hu/nem-mindennapi-hosok

Varga Betti a Kötve-fűzve oldalán írt a könyv bemutatójáról.

"Miközben Lucáék Lackfit hallgatták az Andrássyn, mi a Ráday utcában, a Két Egérben csodáltuk Szegedi Katalin illusztrátor új mesekönyvéhez, a Palkóhoz (Csimota Kiadó) készített képeit."

http://kotvefuzve.postr.hu/rohanas-a-megnyugtato-fajtabol--a-kis-konyves-ejen-jartunk

Lehotka Gábor a papiruszportal.hu  oldalán írt a Palkóról.

"Ikerkönyv, a Lenkáé, nem úgy, mint Casillas (zakóztak is ma nélküle), de legalább annyira profi. A Független könyvesboltok éjszakáján, a pénteki Kis könyves éjen a Két egérben jártunk, ahol a programok egyikeként a Csimota Könyvkiadó mutatta be Szegedi Katalin új munkáját, amelynek a szövegét is ő szerezte. A falra pedig felfüggesztették a kötet legjobb illusztrációit, mindet."

http://www.papiruszportal.hu/site/?lang=1&f=1&p=1&n=14332

Tamás Zsuzsa pedig a Meseutca oldalán.

"A Palkó nem egy afféle második rész, amely halványan emlékeztet ugyan az elsőre, de sehogy sem tud annak nyomába érni. Nem. Szívszorítóan szép könyv, talán még szebb is, mint az első."

http://meseutca.hu/2013/04/30/a-szerethetoseg-illusztracioja/

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://csimota.blog.hu/api/trackback/id/tr85282462

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása