tsík sanya 2011.10.20. 16:16

A Csimota Kiadó 2011 őszi újdonságai

Lili
 
A Tolerancia-sorozat legújabb részében, egy kisfiú büszkén mutatja be kishúgát, aki Down-szindrómás. Egy francia szerző páros, Agnès Lacor és Gwen Le Gac munkája,  Szabó T. Anna fordításával.
 
 
 
 
 
 
 
Ottó és papája ezúttal síelni indulnak. Kövesd őket ismét útjukon, forgasd a könyvet és fedezd fel a rengeteg látnivalót! Az Ottó és a város című könyv második része. Tom Schamp újra akcióban.
 
 
 
 
 
  
 
 
 
Az országosan népszerű Csiri-biri tornán elhangzó dalok és mondókák második gyűjteménye, ezúttal apukákkal is.
A kötetet Takács Mari illusztrálta.
 
 
 
 
   
karneval_borito.jpg
 
A farsangra minden állat meghívást kapott. Jelmez viselete kötelező! Lapozós könyv a legkisebbeknek. Marianne Dubuc munkája.
 
 
 
 
  
A Papírszínház sorozatunk legújabb meséje:
 
 
Ki ne ismerné a szólást: „Előre iszik a medve bőrére”? Bruti király, egy hatalmas nemzetség utolsó sarja medvebőr kucsmára vágyik.
De vajon nem lesz korai az öröme, mikor az annyira áhított terjedelmes ékességet végre királyi fejébe nyomja?
A mesét Marie Dorléans írta és illusztrálta, magyarra Lackfi János fordította.
 
 
 

 

Címkék:lili könyv a videó 0 3 ottó 3 6 hóban 2011 ősz takács mari tolerancia sorozat jogod van állatkarnevál vigyázz vadász ne gatyázz marianne dubuc marie dorléans csiri biri torna tár 2 Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://csimota.blog.hu/api/trackback/id/tr883278784

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása